Tallin hevoset ja ponit

t. Viol ”Taika”

synt. 2010 Tanska

Taika on pieni pyöreä poni, jonka kanssa pienimmätkin ratsastajat pääsevät harjoittelemaan hoitamista ja ratsastusta. Taikan kanssa on menty myös pieniä esteitä, jotka taika ylittää reippaasti . Taikan kanssa on myös tehty agilityjuttuja.

Om. Tikun Puuhevonen

t. Lillan " Lilli"

t. Happiness " Onneli"

r. Herra Elmeri "Muumi"

synt. 2006

Ylläpidossa, Om. Petra Laine

t. Amanda

synt. 2000

Amanda on rauhallinen ratsu jonka kanssa on mukava harjoitella aivan alkeita tai jo vaativampia koulukiemuroita tai ylittää vaikka pikkuesteitä. Amandalla on ihanan pehmoinen laukka.

Om. Nina Hiltunen

r. Ökymäen Brykkare ”Bryggis”

synt. 2013
e. Toten Taru, i. Veeran Taaveri

Bryggis on nuorukainen jolla on ystävällinen mutta herkkä luonne. Mamman mussukka ainesta.

Om. Johanna Venho

t. Meijän Ilona ”Ilona”

synt. 15.7.2012 meillä Tikunselässä
e. Vappu Likka, i. Silvolan Hemminki

Ilona on luonteeltaan hyvin ihmisistä kiinnostunut ja sen kanssa on ollut helppo opetella uusia juttuja. Ilona on opetettu ajolle ja osaa ratsastuksessa perusjuttuja ja harjoittelee koko ajan lisää nuoren hevosen tahtiin. Ilona on vaan kaunistunut kasvaessaan ja 3­vuotis syksynä Ilona palkittiin tamma­ ja varsanäyttelyn parhaana varsana.

Om. Elli Sirviö ja Johanna Venho

t. Maybe the Perfect Match "Maisa"

synt. 20.5.2016
i: French match ask, e: Barbet DK

Maisa on koko perheen ihastuttanut tulevaisuuden toivo. Maisa näyttäisi perineen äitinsä Bambin ystävällisen luonteen ja hyvät käytöstavat. Tulevaisuus näyttää tuleeko Maisasta esteratsu niin kuin suku ennustaisi.

Om. Tikun Puuhevonen

t. Elta

synt. s.1994

Ylläpitäjä Iita Venho

t. Zuha von Basgey "Siiri"

s. 15.5.2005
e. Angel's Eyes i. Solid Oak

Siiri on kiltti, herkkä ja kultainen tamma. Siirillä on ravuritausta, mutta toimii nykyisin monipuolisena harrastehevosena ja minun "arjen terapeuttina" niin kentällä kuin maastossa. Hoidettaessa tamma on rauhallinen, mutta liikkuessa Siiri mielellään ajattelisi, että vauhti korvaa virheet.

Om. Carita Majoinen

Muistoissamme

r. Rysykänpolkka ”Polkka”

synt. 1999
e. Vienovalssi, i. Rysykkä

Polkka on rodultaan suomenhevonen. Polkka tietää arvonsa, hän on tallin kuningas. Polkka on toiminut opetusmestarina omistajalleen kouluratsastuksessa ja kilpaillut kansallisella helppo A­tasolla. Polkka on elementissään esiintyessään mutta Polkassa on myös rennompi puoli, kesäisin Polkka viihtyy laitumella, josta ei syksyn tullen haluaisi talliin palata lainkaan. Onneksi talvisaikaankin on hänen ylhäisyydellään mahdollisuus tarhailla päivät pitkät.

Om. Johanna Venho

r. Takt " Taxi"

synt. 1997

Ikä ei tässä opetusmestarissa näy. Rakastaa esteitä ja tammoja, taipuu myös koulukiemuroihin ja tarjoaa hyvät kyydit maastossa. Luotettava ystävä, jonka huumorintaju ei petä. Taxin motto "miksi mennä esteistä ohi, kun niistä voi mennä yli".

Om. Riina ja Sari Pitkänen

r. Viiari ”Iivari”

synt. 27.4.2004
i. Hovi­Ari, e. Tytön Sirpale, ei. Siruluonto

Iivari on noin HeB tasoinen suomenhevonen joka osaa vähän HeA:n asioita ja opettelee niitä koko ajan lisää. Esteitäkin Iippa joskus hyppii mutta ratsun ja omistajan koulupainoinotteisuuden vuoksi esteet jäävät vähemmälle. Luonteeltaan Iivari on kuin Peter Pan joka ei koskaan kasva isoksi, mutta on kuitenkin kiltti ja ystävällinen. Iivari on minun ensimmäinen oma hevonen ja meidän yhteistyö alkoi syksyllä 2011.

Om. Pauliina Luukkonen